Ponedjeljak, 10 Siječanj 2011 14:14

Politika kvalitete

Napisao
Ocjena
(0 Glas(a)ova)

Božjakovina d.d. na određen način, može se smatrati slijednikom, poljoprivrednog gospodarstva utemeljenog još u 13. stoljeću.

Osnovna djelatnost društva je poljoprivredna proizvodnja i prerada, organizirana u 4 poslovne jedinice:

1.PJ Ratarstvo i silosi
2.PJ Stočarstvo
3.PJ Vinarstvo, vinogradarstvo i voćarstvo
4.PJ Tvornica za preradu žitarica Bivita

Ovo dioničko društvo obavlja slijedeće djelatnosti: uzgoj i skladištenje ratarskih kultura kukuruz, pšenica, ječam, zob, uljana repica, soja, proizvodnja vina, soka i pekmeza od crnog ribiza, proizvodnja žitnih pahuljica i mlinskih proizvoda, tov junadi.
Prepoznatljivom kvalitetom proizvoda i usluga nastojimo biti nositelj napredne poljoprivredne proizvodnje ovog kraja.
Poslovni uspjeh naše tvrtke zasniva se na postizanju punog zadovoljstva naših kupaca i potrošača, prepoznavanjem njihovih sadašnjih i budućih potreba, kao i pravovremenom isporukom kvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda odnosno kvalitetnih usluga.
Svjesni položaja i odgovornosti na tržištu, postizanje zadovoljstva potrošača, kao i ostalih zainteresiranih strana: vlasnika, zaposlenika, dobavljača i zajednice u kojoj djelujemo, nastojimo ostvariti kroz primjenu sustava upravljanja kvalitetom koji je uspostavljen i održavan prema zahtjevima norme ISO 9001:2015 i nadzorom nad zdravstvenom ispravnošću proizvoda, ostvaren kroz zahtjeve CodexAlimentariusa tj. HACCP sustava.
Svi zaposlenici, sukladno svojim odgovornostima, obvezni su poduzimati radnje za postizanje ciljeva društva i za zadovoljenje zahtjeva sustava upravljanja kvalitetom opisanih u dokumentaciji sustava.

Pročitano 6488 puta Posljednja izmjena Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 09:16
© 2018 - 2024 Božjakovina d.d.