Sitno mljeveno zrno kukuruza. Prije meljave se kukuruzu uklanja klica koja je nositelj najvećeg postotka masti kukuruza. Masti su sklone kvarenju pa su sva kukuruzna brašna koja se stavljaju na tržište isklicana, a postotak masti u njima prema Pravilniku o žitaricama, mlinskim i pekarskim proizvodima, tjestenini, tijestu i proizvodima od tijesta (nn 78/2005) mora biti do 3%.
Siromašno mastima idealan je sastojak dijetalne prehrane. Kukuruzno brašno proizvedeno je od kukuruza najviše kvalitete i najvrijednijih nutritivnih osobina.
Bez ikakvih aditiva, isklicano, uz čuvanje na suhom i hladnom mjestu rok trajanja iznosi 9 mjeseci.
Siromašno mastima idealan je sastojak dijetalne prehrane. Kukuruzno brašno proizvedeno je od kukuruza najviše kvalitete i najvrijednijih nutritivnih osobina.
Bez ikakvih aditiva, isklicano, uz čuvanje na suhom i hladnom mjestu rok trajanja iznosi 9 mjeseci.