Kontakti
Uprava
Centrala
Komercijalna služba
Knjigovodstvo
BiVita
Ratarstvo
Silosi
Stočarstvo
Podrum sv. Jakob
Naslovnica
O nama
Osnovne informacije
Povijest
Vizija i misija
Politika kvalitete
Katalog informacija
Izvješća
2013.
2014.
2015.
2016.
2017.
2018.
2019.
2020.
2021.
2022.
2023.
Antikorupcijski program
Kodeks poslovnog ponašanja
Akcijski plan za 2013. godinu
Kontakt osoba za nepravilnosti, sumnje na korupciju i sl. radnje
Korištenje "kolačića" (cookies)
Djelatnosti
Ratarstvo
Vinogradarstvo
Profil djelatnosti
Asortiman proizvoda
Naše medalje
Galerija slika
Prerada žitarica
Profil djelatnosti
Galerija slika
Stočarstvo
Proizvodi
BiVita
Proizvodi mlina
Žitne pahuljice
Velika pakiranja
Vino
Kutak zdravlja
Recepti
Program pravilne prehrane
Žitarice
Ječam
Kukuruz
Pšenica
Zob
Kontakti
Uprava
Centrala
Komercijalna služba
Knjigovodstvo
BiVita
Ratarstvo
Silosi
Stočarstvo
Podrum sv. Jakob
Naslovnica
O nama
Osnovne informacije
Povijest
Vizija i misija
Politika kvalitete
Katalog informacija
Izvješća
2013.
2014.
2015.
2016.
2017.
2018.
2019.
2020.
2021.
2022.
2023.
Antikorupcijski program
Kodeks poslovnog ponašanja
Akcijski plan za 2013. godinu
Kontakt osoba za nepravilnosti, sumnje na korupciju i sl. radnje
Korištenje "kolačića" (cookies)
Djelatnosti
Ratarstvo
Vinogradarstvo
Profil djelatnosti
Asortiman proizvoda
Naše medalje
Galerija slika
Prerada žitarica
Profil djelatnosti
Galerija slika
Stočarstvo
Proizvodi
BiVita
Proizvodi mlina
Žitne pahuljice
Velika pakiranja
Vino
Kutak zdravlja
Recepti
Program pravilne prehrane
Žitarice
Ječam
Kukuruz
Pšenica
Zob
Naslovnica
Proizvodi
BiVita
Žitne pahuljice
Ponedjeljak, 25 Ožujak 2013 12:59
Ječmena kaša
Napisao
Božjakovina d.d.
Ispis
Pošalji e-mail
Ocjena
1
2
3
4
5
(7 Glas(a)ova)
Brušeni ječam
Rok upotrebe uz čuvanje na suhom i hladnom mjestu je
minimalno 12 mjeseci.
Pročitano
5447
puta
Posljednja izmjena Ponedjeljak, 09 Prosinac 2019 09:03
na vrh članka
© 2018 - 2024 Božjakovina d.d.
Uvjeti korištenja
Izjava o privatnosti